+36 1 327 6333

ideiglenes zárvatartás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az Önök és a kollegáink biztonsága érdekében megelőzésképpen határozatlan időre az összes Spa szolgáltatást felfüggesztjük.

Wellness

A feltöltődés szentélye
A szállodánk által kínált élmények mind az Ön kényelmét és pihenését hivatottak szolgálni – spa részlegünkön, edzőtermünkben és kozmetikusunk asztalán ez fokozottan érvényes. Akár pár perce van a feltöltődésre, akár egy egész délutánja, nálunk minden adott ahhoz, hogy kiszakadjon a zsúfolt hétköznapok sürgés-forgásából.

Fedezze fel a pihenés ezer arcát!

elérhetőség

+36 1 327 6427 |  icbudapest.spa@ihg.com

Spa: a tökéletes kikapcsolódás

Szállodánk minden vendége az itt-tartózkodása alatt jogosult a wellnessrészleg használatára.
Vendégünkként beltéri, fűtött medencénk, gőzkabinunk és szaunánk áll rendelkezésére, melyek teljes ellazulást és azonnali feltöltődést biztosítanak. Budapesten számos természetes gyógyvízforrás és fürdő található, melyek felfedezéséhez szállodánk spa részlegével szeretnénk meghozni az Ön kedvét is.

Ugorjon le wellnessrészlegünkbe relaxálni egy fél órára, és hagyja, hogy a zavaró gondolatok elillanjanak a forró gőzben!

}

06:00 - 22:00

spa kezelések és masszázsok

Exkluzív masszázsok, különleges technikát alkalmazó manikűr és pedikűr, valamint természetes szépségápolási termékeket használó kozmetikai kezeléseink széles spektruma várja a SPA InterContinentalban.

Az eredeti hazai hévízi iszap felhasználásával készült Kaviczky készítmények által a világhírű magyar gyógyforrások jótékony hatását élvezheti, a Skeyndor prémium termékei pedig a legmodernebb szépségápolási technológiát kínálják az Ön számára.

}

Spa kezelések: 11:00 – 19:00 Masszázs: 08:00 – 20:00

Edzőterem és személyi edzés

Fitness részlegünk a legmodernebb kardio- és erősítőgépekkel várja vendégeinket a nap 24 órájában.

Próbálja ki a személyi edzést is! Ha képzett szakember vezényletével és felügyeletével edz, akkor biztos lehet benne, hogy gyakorlatait a leghatékonyabban és a sérülések elkerülésével végzi, ráadásul az edző segít megtalálnia az edzettségi szintjének megfelelő kihívásokat is.

Szabad időpontokért kérjük érdeklődjön a Spa recepcióján!

}

Edzőterem szállóvendégeink számára: 0:00 – 24:00 Nem szállóvendégek számára: 06:00 – 22:00

Kiemelt ajánlataink

Egy hely, ahol megáll az idő és minden a nyugalomról szól
A SPA InterContinental kedvelt masszázstípusai és kezelései között igazi kincseket fedezhet fel: kényeztesse testét és lelkét kedvezményes kezeléseink egyikével, vagy adja át magát a teljes kikapcsolódásnak limitált ideig elérhető, exkluzív masszázsaink során.

boldog utazás

Ébressze fel lelkét és testét egy meleg olajos egész testet átdolgozó masszázzsal! Hölgyeknek a harmóniát, egyensúlyt teremtő rózsa olajat, míg az Uraknak a frissítő hatású menta olajat ajánljuk.

60 perc

28 000 Ft

időtlen szépség

Újítsa meg arcbőrét egy luxuskezelés keretében! Az alapanyagok egyedülálló kombinációja javítja a sejtek életfunkcióit, lassítja az öregedést és minden bőrtípusra ajánlott. A kezelésnek köszönhetően bőre bársonyossá és feszessé válik.

75 perc

45 000 Ft

valódi tisztaság

Töltse fel testét energiával! A kezelés során a magas magnézium és ásványi anyag tartalmú bőrradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, segít a méregtelenítésben, így bőre selymessé és ragyogóvá válik.  A testkezelés után legyen vendégünk egy csésze zöld teára.

40 perc

18 000 Ft

midday happy hour

Kényeztesse magát napközben a kedvezményes gyógyító hát-, vagy lábmasszázsunkkal, vagy frissítse fel arcbőrét expressz arckezelésünkkel! A különleges, magyar Kaviczky krémeknek köszönhetően, azonnal eltűnnek a fáradtság és stressz nyomai.

Hát-, vagy lábmasszázs - 25 perc + 10 perc grátisz

15 000 Ft

Kaviczky arckezelés - 30 perc + 10 perc grátisz

18 000 Ft