Rendezvény-technika

Rendezvény-technika

Rendezvényét a HAVS külsős partnercégünkkel bonyolíthatja le szállodánkban. Személyre szabott rendezvénytechnikai megoldások mellett teljeskörű projektmenedzsment szolgáltatással és egyedi installációk megtervezésével is segítjük ügyfeleinket.

Technikai háttér

Technikai háttér

A rendezvény technikai hátterét sokéves tapasztalattal rendelkező, audiovizuális technikára szakosodott cég biztosítja, akik összetett fénytechnikai kéréseire is segítenek Önnek megtalálni a legjobb megoldást. Igény szerint külön Wi-Fi hálózatot is létesíttethet vendégei számára, amely biztonságos és stabil jelerősségű kapcsolatot nyújt a rendezvény ideje alatt.

KIJELZŐK

KIJELZŐK

A szálloda épületének különböző pontjain, valamint a termek előtt LCD kijelzők kaptak helyet, amelyek segítségével tudathatja vendégeivel az adott teremben zajló esemény témáját és hatékonyan eligazíthatja őket.

EGYEDI VILÁGÍTÁS

EGYEDI VILÁGÍTÁS

A mennyezeti világítás állítható fényerejű és színű, hogy minden körülmények között tökéletesen összhangban álljon az Ön által képviselt márka és az esemény fő színeivel.

nézzen körbe

Tegyen egy virtuális sétát szállodánk első emeleti rendezvényszintjén, ahol a Club InterContinental is megtekinthető.

lejátszás

teremkapacitás

további szolgáltatásaink

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.