SZÁLLJON MEG NÁLUNK!

Köszönjük! Jelentkezését rögzítettük!
Hiba történt, kérjük próbálja újra!

ELEGANCIA ÉS KÁPRÁZATOS KILÁTÁS

Foglaljon szobát Budapest egyik leggyönyörűbb lokációján!

402 kifinomult szobánk stílusában eleganciát és kényelmet sugároz, a klasszikus vendégszobáktól az elnöki lakosztályig. Az InterContinental 70 éves hagyományainak méltó örököseként minden szoba ízlésesen és visszafogottan van berendezve. A széles sávú internet, a Wi-Fi, az okostelevízió és a klíma mind hozzájárulnak ahhoz, hogy vendégeink minden igényét magas színvonalon elégítsük ki.

Lakosztályok

Lakosztályainkat azon vendégeknek ajánljuk, akik mindenből a legjobbat keresik. Az eltérő méretű és felszereltségű típusok közül igénye szerint válogathat.

részletek

Prémium Szoba

27 négyzetméteres Prémium szoba a Budavári Palotára és a Lánchídra néz, kényelmes teret kínálva a pihenéshez akár 3 fő számára is.

részletek

Classic River View Szoba

23 négyzetméteres, Dunára néző szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik a folyó mellett elhelyezkedő UNESCO világörökségekre.

részletek

Classic Szoba

Ha üzleti útja során száll meg nálunk, ha a város felfedezéséhez keres magának szállást vagy ha az InterContinental élményeket szeretné megtapasztalni, megközelítőleg 23 négyzetméteres Classic szobáink egyike ideális választást kínál Önnek.

részletek
tovább az instagramra

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.