történetünk

1981. óta Budapesten

Szállodánk épületének története egészen 1981-ig nyúlik vissza, ekkor nyitotta meg kapuit az utazóközönség előtt Forum Szálloda néven. 1996-tól már az InterContinental Hotels & Resorts szállodalánchoz csatlakozva, InterContinental Budapestként várjuk vendégeinket, akik a márka színvonalas szolgáltatásait és számos további előnyét élvezhetik itt tartózkodásuk során.

Az épületet az Ybl-díjas Finta József tervezte, akinek ez a projekt hozta meg első komolyabb szakmai sikerét. Ő álmodta meg a nosztalgikus emlékeket idéző Bécsi Kávéház küllemét is, amely a 2000-es évekig nagy sikerrel üzemelt az épület falain belül. A kávéház helyén egy nagyobb beruházás eredményeképpen létrejött a személyre szabott szolgáltatások színtereként is ismert Club InterContinental Lounge, valamint a 9. emeleten található csodás elnöki lakosztályunk is. Vendégeink sorában a világ legnagyobb cégeinek képviselőin túl számos politikust, zenészt, színészt, sportolót és egyéb hírességet üdvözölhettünk, többek közt George Bush, Gábor Zsazsa, a dalai láma, Colin Powell, Andrew Lloyd Webber vagy Michael Schumacher.

Keressen minket, bármerre jár a világban! Az InterContinental Hotels & Resorts közel 200 szállodája várja szeretettel a világ számos országában több mint 60 000 vendégszobával. Ez a szám pedig egyre csak bővül: jelenleg is 50-60 szálloda épül, hogy minél több helyen állhassunk vendégeink szolgálatára.

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.