Frissítők

Frissítők

Rendezvénye során érdemes kávészüneteket is tervezni, mely kis időre pihenést nyújt a vendégei számára. Kávészüneteink kínálatát a hét minden napján változatos fogásokból állítjuk össze, valamint a délelőtti és délutáni kávészünetekre is külön menüket tervezünk.

 KÁVÉSZÜNET A séf ajánlata alapján

KÁVÉSZÜNET A séf ajánlata alapján

Élvezze kiváló minőségű péksüteményeink és cukrászdánk választékát, továbbá a gyümölcsök széles kínálatát. Kóstolja meg prémium kávé- és teaválasztékunkat, és frissüljön fel üdítőitalokkal és ásványvízzel.

Magyaros KÁVÉSZÜNET

Magyaros KÁVÉSZÜNET

Prémium kávé- és tea választék, víz, szóda és üdítők kínálata. Különböző szendvics választék: mangalica sonkával, magyar túróval, füstölt pisztráng tormakrémmel. Természetesen a desszertek sem maradhatnak el, így ebben a kávészünetben megtalálható a híres Zserbó szelet, mini Eszterházi torta, valamint friss gyümölcssaláta.

EGÉSZSÉGES KÁVÉSZÜNET

EGÉSZSÉGES KÁVÉSZÜNET

Mi gondolunk az ételérzékenységgel-, vagy intoleranciával élő vendégeire is. Válasszon mentes kávészüneteink egyikéből ahol a legkülönlegesebb, helyben készített smoothiek, granolák, illetve friss zöldségek állnak rendelkezésére mártogatósokkal.

nézzen körbe

Tegyen egy virtuális sétát szállodánk első emeleti rendezvényszintjén, ahol a Club InterContinental is megtekinthető.

lejátszás

teremkapacitás

további szolgáltatásaink

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.