Egészségügyi és Gyógyszeripari Rendezvények

Egészségügyi és Gyógyszeripari Rendezvények

Az egészségügyi-gyógyszeripari szektor szigorú szabályozásai nem jelentik azt, hogy az Ön cége ne tarthatná rendezvényeit lenyűgöző környezetben, a legnívósabb színvonalú kiszolgálással körítve!

ELÉRHETŐSÉG

healthcare-first

healthcare-first

Tapasztalt, szakosodott rendezvényszervező csapatunkkal már a kapcsolatfelvétel pillanatától kezdve jó kezekben érezheti magát: ennek az iparágnak különleges szabályozásait, az előírásait szállodánk minden alkalommal a legfőbb prioritásként kezeli, a szálloda személyzete külön képesítéssel rendelkezik az egészségügyi és gyógyszeripar iparági sajátosságait illetően az értékesítőinktől az operációig.

A konferenciaterem és a vele egy szinten lévő tárgyalók együtt hatalmas rendezvényteret alkotnak, amely rendkívül sokféleképpen felosztható, a tér bizonyos részei pedig leválaszthatók, így akár nagyszabású, sajtónyilvános termékbemutatót szeretne rendezni nálunk, akár zártkörű testületi konferenciát, flexibilitásunkra és diszkréciónkra mindig számíthat.

ISMERJÜK AZ IPARÁGI SAJÁTOSSÁGOKAT

ISMERJÜK AZ IPARÁGI SAJÁTOSSÁGOKAT

- Az egészségügyi és gyógyszeripari iparágra szakosodtunk.

- A szerződések sajátosságaitól kezdve a szakzsargonon át a speciális kérésekig pontosan ismerjük az iparági sajátosságokat.

- A város egyik legnagyobb konferenciaterme található nálunk, amely 4,9 m belmagassággal és áramkimaradás elleni védelemmel rendelkezik.

- A konferenciaterem számos módon átalakítható.

- A tárgyalók egy szinten vannak a konferenciateremmel, így a teljes rendezvénytér rendkívül sokféleképpen átrendezhető az esemény típusának megfelelően.

nézzen körbe

Tegyen egy virtuális sétát szállodánk első emeleti rendezvényszintjén, ahol a Club InterContinental is megtekinthető.

lejátszás

teremkapacitás

további szolgáltatásaink

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.