AZ INSPIRÁCIÓ SZÍNTERE

A nagy ötletekhez térre és inspirációra van szükség. A tér nálunk adott – szállodánkban található a legnagyobb, természetes fénnyel rendelkező rendezvényterem a város legelegánsabb szállodái közül, ráadásul az összes tárgyalónk és szekciótermünk is vele egy emeleten található. Inspirációért azonban szerintünk érdemes azokra a magyarokra gondolni, akik munkássága egy-egy zseniális felfedezés vagy találmány formájában meghatározza az életünket a mai napig, bárhol is legyünk a világban.

Tartsa következő rendezvényét az InterContinental Budapestben! Itt az alkalom jelentőségéhez illő környezetben fogadhatja vendégeit kifogástalan kiszolgálás mellett, hogy Ön és vendégei igényeit maradéktalanul kielégítve csak azzal kelljen foglalkozniuk, ami igazán számít.

vendégeink véleménye

“A szálloda nagyon magas színvonalat produkált, és ez nagyban emelte a rendezvényünk sikerét. Az ételek és italok is nagyon ízletesek voltak, és tükrözték az ünnepi hangulatot, a segítőkész személyzet pedig leste minden kívánságunkat.”

Roshe - 2018

galéria

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.