Catering

Catering

Séfjeink szenvedéllyel készítik el az ételeket legyen szó kisebb, esetleg nagyobb eseményről. A rendezvény ízei valódi kulináris élménnyel szolgálhatnak vendégei számára.

SVÉDASZTALOS ÉTKEZÉS

SVÉDASZTALOS ÉTKEZÉS

A svédasztalos megoldást ajánljuk amennyiben 20 fő feletti rendezvényről van szó. Ennek a fajta étkeztetetésnek nagy előnye, hogy különböző fogások kerülnek ki az asztalokra, így mindenki kedve szerint választhatja ki az ételeket.

FELSZOLGÁLT ÉTKEZÉS

FELSZOLGÁLT ÉTKEZÉS

Felszolgálóink egy átgondolt, ízekben tökéletes harmóniát alkotó menüsort szolgálnak fel. Vendégeinek nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni, ahogy a fogások váltják egymást.

koktélfogadás

koktélfogadás

Ha koktélfogadást választ, az ínyenc fogásoknak köszönhetően számos gourmet ízt kóstolhatnak meg vendégei és emellett a kötetlen beszélgetésnek és ismerkedésnek adhatják át magukat.

KÜLSŐS CATERING

KÜLSŐS CATERING

Külső rendezvényhelyszínnel színesítené eseményét? Ez esetben sem kell lemondania az InterContinental Budapest által nyújtott minőségről. Ezen rendezvények alkalmával is prémium fogások felszolgálására nyílik lehetőség.

nézzen körbe

Tegyen egy virtuális sétát szállodánk első emeleti rendezvényszintjén, ahol a Club InterContinental is megtekinthető.

lejátszás

teremkapacitás

további szolgáltatásaink

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.