CORSO BÁR ÉS ÉTTEREM

A Corso Bár kivételes italválasztékával és a Budai Várra nyíló lélegzetelállító panorámájával exkluzív környezetet teremt vendégeink részére.

A Corso Bár & Étterem egy olyan hely, ahol az ínycsiklandó kulináris élvezetek találkoznak a lenyűgöző kilátással. Az étterem a Duna-parton helyezkedik el, kínálva a város egyik legszebb panorámáját. Az elegáns atmoszféra és a stílusos berendezés ideális háttér a kivételes ízek bemutatásához. A menü friss és szezonális alapanyagokból készült ételeket kínál, melyek ötvözik a hagyományos és modern ízeket. A Corso Bár & Étterem kiváló választás azoknak, akik szeretnék élvezni a magas színvonalú étteremi élményt Budapesten, miközben gyönyörködnek a város panorámájában. A szakácsok elkötelezettek az autentikus ízek, a kreatív prezentációk és a vendégszeretet mellett, biztosítva, hogy minden étkezés emlékezetes legyen.

© InterContinental Budapest 2018. All rights reserved. This hotel is owned by Mansion Danube Hungary Kft and is managed by IHG® Szálloda Szolgáltató Kft.