+36 1 327 6333

Ünnepeljen velünk!

Elegáns légkör, páratlan környezet

Az InterContinental Budapest idén is megannyi, mesés különlegességgel készül az ünnepi időszakra – élje át szállodánkban a Diótörő meghitt történetét, és engedje, hogy ajánlataink egy kis varázslattal fűszerezzék meg az év végére való hangolódást. Szakadjon ki egy pillanatra az ünnepeket megelőző rohanásból és pihenjen meg szállodánk karácsonyi csodavilágában! Merüljön el a Corso ajánlataiban, ahol december elejétől bőséges adventi majd karácsonyi brunch-okkal és vacsorával, sütemény különlegességekkel, valamint a magyar találmányok ihlette koktélszelekciónk izgalmas, új tételével várjuk majd. Burkolózzon egy puha takaróba a hangulatos Corso Lounge-ban vagy a Corso szabadtéri Téli Teraszán és kóstolja meg a bártendereink ízélményekben gazdag téli lélekmelegítőit! Ha pedig még keresi a tökéletes helyet a Szilveszteri ünnepléshez, ne hagyja ki egyedi ajánlatainkat!

ÜNNEPI BRUNCHOK

Hangolódjon a karácsonyra az adventi brunch-ainkon, a ballerinák tánca felejthetetlenné teszik majd az élményt! Pihenjen és élvezze az ízeket, míg a legkisebbeket mesés programokkal várjuk!

RÉSZLETEK

KARÁCSONYI ÜNNEPLÉS

A karácsonyi sürgés-forgás után kapcsolódjon ki szeretteivel a Corso exkluzív, ünnepi díszben tündöklő környezetében, mennyei ízeket kóstolva.

RÉSZLETEK

ÜNNEPI BRUNCHOK

Hangolódjon a karácsonyra az adventi brunch-ainkon, ahol príma-balerinák tánca teszi felejthetetlenné az ünnepi élményt! Pihenjen és élvezze az ízeket, míg a legkisebbeket mesés játkokkal szórakoztatjuk!

KARÁCSONYI ÜNNEPLÉS

Élvezze ki a karácsony minden pillanatát! A Corso ünnepi étkekkel és meghitt hangulattal várja Önt és családját szenteste, majd december 25-én és 26-án is átélhetik a közös pillanatokat és az ünnep ízeit karácsonyi brunch-ainkon!

SZILVESZTERI PEZSGÉS

3 helyszínen, 3 izgalmas programmal várjuk szilveszter éjszakáján. Gálavacsora, élőzenés büfévacsora dunai panorámával, korlátlan pezsgőfogyasztással kísért 3 fogásos gourmet vacsora – a választás az Öné.

ÉDES ÜNNEPI FALATKÁK 

Édesszájúként igazi kihívás választani cukrászaink süteményeiből. Egyetlen finomság helyett válassza falatka ajánlatunkat, ahol mindhárom ünnepi ízünket megkóstolhatja, vagy megoszthatja partnerével. 

MESÉS TÉLI TERASZ

A karácsonyi vásárok felfedezése után pihenjen meg a Corso karácsonyi búvóhelyén, a Téli Teraszon, ahol szívmelengetően finom italokkal és a fényárban úszó budai látképpel várjuk! 

TÉLI LÉLEKMELEGÍTŐK 

Merüljön el bártendereink karácsonyi hangulattal megfűszerezett forró italaiban valamint koktéljaiban és élvezze szállodánk karácsonyi atmoszféráját!

További információ

+36 1 327 6392 |   corso.restaurant@ihg.com