+36 1 327 6333

A különleges alkalmak még különlegesebb ünneplést érdemelnek

Idén ünnepeljük  az InterContinental lánchoz történő csatlakozásunk 25. és a szálloda megnyitásának 40. születésnapját

Ebben az évben nem egy, hanem két különleges születésnapi évfordulót ünnepelünk szállodánkban: a szállodánk kereken 40. évébe lép idén és 25  éve az InterContinental szállodalánc büszke tagja.

Ez a kettős születésnap igazán különleges ünnepséget érdemel, ezért meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk az egész éven át tartó ünneplésre!

A 2021-es év során különféle meglepetés programokkal készülünk: a kulináris élményektől kezdve a szállodánkban töltött garantáltan feledhetetlen pillanatokon át, számos felfedezésre váró eseménnyel várjuk kedves vendégeinket. 

Egy kis történelem

Szállodánk épületének története egészen 1981 november 28-ig nyúlik vissza, ekkor nyitotta meg kapuit az utazóközönség előtt, ekkor még Forum Szálloda néven.

15 évvel később – 1996. november 1-jén – csatlakoztunk az InterContinental szállodalánchoz, így  5 csillagos nemzetközi szállodaként folytattuk működésünket.

A kezdetektől fogva  az volt a célunk, hogy vendégeinknek magas színvonalú szolgáltatásokat  nyújtsunk a világ minden tájáról Budapestre érkező utazóknak segítsünk átélni a hamisíthatatlan helyi élményeket, valamint hogy kiemelkedő kulináris élvezetekkel örvendeztessük meg őket és a helyi közösséget egyaránt.

Az évek során számos hírességet és közismert személyt köszönthettünk vendégeink között – a nemzetközi és hazai zenészektől, színészektől, íróktól, művészektől és sportolóktól kezdve, a politikusokig és a világ legnagyobb cégeinek képviselőiig.

születésnapi ünnepi ajánlataink

A 2021-es évben igazán különleges pillanatokat szeretnénk szerezni vendégeinknek.

Januártól áprilisig egy Kulináris Utazásra invitáljuk Önöket, melynek során egykori főszakácsaink remek fogásai közül választhatnak. Júniustól szeptemberig szállodánkhoz köthető hírességek fogják beragyogni az eget, októberben felidézzük a legendás Bécsi Kávéház hangulatát, novemberben pedig születésnapi ünnepléssel készülünk. Biztosra vesszük, hogy ajánlataink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

.

Kulináris utazás

2021 január-április

Elvitelre készített menüajánlatok

Ünnepeljen a csillagokkal!

2021 június-szeptember

A legendás Bécsi Kávéház

2021 október

Születésnapi ünneplés

2021 október-november

PULYKASÜLT ELVITELRE

KARÁCSONYI CSOMAG

ÜNNEPI SÜTEMÉNYEK

VEGETÁRIÁNUS CSOMAG

SZILVESZTERI AJÁNLAT

ÜNNEPI BRUNCHOK

Hangolódjon a karácsonyra az adventi brunch-ainkon, ahol príma-balerinák tánca teszi felejthetetlenné az ünnepi élményt! Pihenjen és élvezze az ízeket, míg a legkisebbeket mesés játkokkal szórakoztatjuk!

KARÁCSONYI ÜNNEPLÉS

Élvezze ki a karácsony minden pillanatát! A Corso ünnepi étkekkel és meghitt hangulattal várja Önt és családját szenteste, majd december 25-én és 26-án is átélhetik a közös pillanatokat és az ünnep ízeit karácsonyi brunch-ainkon!

SZILVESZTERI PEZSGÉS

3 helyszínen, 3 izgalmas programmal várjuk szilveszter éjszakáján. Gálavacsora, élőzenés büfévacsora dunai panorámával, korlátlan pezsgőfogyasztással kísért 3 fogásos gourmet vacsora – a választás az Öné.

ÉDES ÜNNEPI FALATKÁK

Édesszájúként igazi kihívás választani cukrászaink süteményeiből. Egyetlen finomság helyett válassza falatka ajánlatunkat, ahol mindhárom ünnepi ízünket megkóstolhatja, vagy megoszthatja partnerével.

MESÉS TÉLI TERASZ

A karácsonyi vásárok felfedezése után pihenjen meg a Corso karácsonyi búvóhelyén, a Téli Teraszon, ahol szívmelengetően finom italokkal és a fényárban úszó budai látképpel várjuk!

TÉLI LÉLEKMELEGÍTŐK

Merüljön el bártendereink karácsonyi hangulattal megfűszerezett forró italaiban valamint koktéljaiban és élvezze szállodánk karácsonyi atmoszféráját!

További információ

+36 1 327 6392 |   corso.restaurant@ihg.com