+36 1 327 6333

Premium with river view

Premium szobáinkat azoknak ajánljuk, akik nagyobb térre és kényelemre vágynak. Ez a szobatípus nem csupán az egyedül vagy párban utazók számára ideális, mivel a szobában található kényelmes kanapé akár egy harmadik fél számára is komfortos fekvőalkalmatosságot kínál.

Tágasabb, 28 négyzetméteres Premium szobáinkban a dupla ágyon kívül található még egy egyszemélyes kanapé is, így akár három fő számára is biztosított a kényelmes pihenés lehetősége. A szobák ablakából csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a Lánchídra és a Budavári Palotára. Szeretné kipróbálni feláras, prémium szolgáltatásainkat is? Foglaláskor, bejelentkezéskor igényeljen InterContinental Club Lounge hozzáférést is!

Panoráma

wifi

légkondicionáló

Kávé és tea bekészítés

MINIBÁR

TISZTÁLKODÓSZEREK

Köntösök/papucsok

Hajszárító

Vasaló és vasalódeszka

MOSODAI SZOLGÁLTATÁSOK

Panoráma

Kávé és tea bekészítés

Akadálymentesség

Köntösök/papucsok

Vasaló és vasalódeszka

légkondicionáló

MINIBÁR

TISZTÁLKODÓSZEREK

Hajszárító

MOSODAI SZOLGÁLTATÁSOK

Szálljon meg nálunk

Foglalas

További szobák és lakosztályok

CLASSIC

23 négyzetméteres, belvárosi utcára néző szobáink. Munkájához széles sávú internet, pihenéséhez wellnessrészleg és medence áll rendelkezésére.

CLASSIC WITH RIVER VIEW

23 négyzetméteres, Dunára néző szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik a folyó mellett elhelyezkedő UNESCO világörökségekre.

LAKOSZTÁLYOK

Lakosztályainkat azon vendégeknek ajánljuk, akik mindenből a legjobbat keresik. Az eltérő méretű és felszereltségű típusok közül igénye szerint válogathat.