+36 1 327 6333

Grand Castle Suite lakosztály

Grand Castle Suite lakosztályainkat Önnek ajánljuk, ha nem kíván kompromisszumokat kötni: a legelegánsabb lakosztályok egyikében megszállva prémium szolgáltatásokat is igénybe kíván venni.

Ha szobát foglal nálunk, biztos lehet benne, hogy minden az Ön kényelmét fogja szolgálni. Ennél is többre vágyik? 46-49 négyzetméteres Grand Castle Suite lakosztályaink king méretű ággyal, külön nappalival rendelkeznek, valamint itt megszálló vendégeink az InterContinental Club Lounge exkluzív szolgáltatásait is élvezhetik az ajánlat részeként. Töltsön el egy finom ebédet vagy reggelit, miközben a Lánchíd és a Budavári Palota panorámáját élvezi! Rendezzen üzleti megbeszélést a privát tárgyalóban, spóroljon időt a VIP be- és kicsekkolással, pihenjen exkluzív környezetben, és szerezzen életre szóló élményeket nálunk!

Panoráma

wifi

légkondicionáló

Kávé és tea bekészítés

MINIBÁR

TISZTÁLKODÓSZEREK

Köntösök/papucsok

Hajszárító

Vasaló és vasalódeszka

MOSODAI SZOLGÁLTATÁSOK

Panoráma

Kávé és tea bekészítés

Akadálymentesség

Köntösök/papucsok

Vasaló és vasalódeszka

légkondicionáló

MINIBÁR

TISZTÁLKODÓSZEREK

Hajszárító

MOSODAI SZOLGÁLTATÁSOK

Szálljon meg nálunk

Foglalas

Club Intercontinental

A szálloda első emeletén található Club InterContinental Lounge-ból olyan gyönyörű kilátás nyílik a Lánchídra, mintha egy megelevenedett képeslapot látna maga előtt – a panoráma, az exkluzív légkör, a személyre szabott kiszolgálás együttesen teszik a Lounge-ot az épület legalkalmasabb részére megbeszélésekhez és lazításhoz egyaránt. A szolgáltatások része a VIP check-in és check-out, a privát tárgyaló használata, étel- és italválaszték a nap minden szakában, és a happy hour. A folyamatosan az egyéni igényekhez szabott szolgáltatás részeként számtalan olyan apró figyelmességben is része lehet a Club InterContinental Lounge vendégeként, amelyek igazán tökéletessé varázsolják az itt-tartózkodását.

További szobák és lakosztályok

CLASSIC

23 négyzetméteres, belvárosi utcára néző szobáink. Munkájához széles sávú internet, pihenéséhez wellnessrészleg és medence áll rendelkezésére.

CLASSIC WITH RIVER VIEW

23 négyzetméteres, Dunára néző szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik a folyó mellett elhelyezkedő UNESCO világörökségekre.

PREMIUM WITH RIVER VIEW

Tágasabb, 28 négyzetméteres, a Dunára, a Budavári Palotára és a Lánchídra tekintő szobáink kényelmes teret kínálnak a pihenéshez akár 3 fő számára is.