+36 1 327 6333

Az elnöki lakosztály

Tapasztalja meg, hogy milyen érzés mindenből a legmagasabb színvonalút kapni az InterContinentalban!

Az elnöki lakosztály szállodánk büszkesége. Az épület legfelső vendégemeletén található 130 négyzetméteres, ízlésesen visszafogott térben helyet kapott egy tágas nappali, egy hálószoba, egy dolgozószoba, egy fürdőkáddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, egy külön mosdó és egy tíz fő igényeinek kiszolgálására tervezett privát tárgyaló is. A hatalmas ablakokból lélegzetelállító kilátás nyílik a Budavári Palotára, a Lánchídra és a Dunára. Rugalmas kialakítása és az okos technológiával való felszereltsége révén a lakosztály maradéktalanul a vendég igényeihez igazítható. Az elnöki lakosztályt foglaló vendégeink természetesen az ajánlat részeként élvezhetik a Club InterContinental minden előnyét is.

Panoráma

 

wifi

 

légkondicionáló

 

Kávé és tea bekészítés

 

MINIBÁR

 

TISZTÁLKODÓSZEREK

 

Köntösök/papucsok

 

Hajszárító

 

Vasaló és vasalódeszka

 

MOSODAI SZOLGÁLTATÁSOK

 

Panoráma

 

Kávé és tea bekészítés

 

Akadálymentesség

 

Köntösök/papucsok

 

Vasaló és vasalódeszka

 

légkondicionáló

 

MINIBÁR

 

TISZTÁLKODÓSZEREK

 

Hajszárító

 

MOSODAI SZOLGÁLTATÁSOK

 

Szálljon meg nálunk

Foglalas

Club Intercontinental

A szálloda első emeletén található Club InterContinental Lounge-ból olyan gyönyörű kilátás nyílik a Lánchídra, mintha egy megelevenedett képeslapot látna maga előtt – a panoráma, az exkluzív légkör, a személyre szabott kiszolgálás együttesen teszik a Lounge-ot az épület legalkalmasabb részére megbeszélésekhez és lazításhoz egyaránt. A szolgáltatások része a VIP check-in és check-out, a privát tárgyaló használata, étel- és italválaszték a nap minden szakában, és a happy hour. A folyamatosan az egyéni igényekhez szabott szolgáltatás részeként számtalan olyan apró figyelmességben is része lehet a Club InterContinental Lounge vendégeként, amelyek igazán tökéletessé varázsolják az itt-tartózkodását.

További szobák és lakosztályok

CLASSIC

23 négyzetméteres, belvárosi utcára néző szobáink. Munkájához széles sávú internet, pihenéséhez wellnessrészleg és medence áll rendelkezésére.

CLASSIC WITH RIVER VIEW

23 négyzetméteres, Dunára néző szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik a folyó mellett elhelyezkedő UNESCO világörökségekre.

PREMIUM WITH RIVER VIEW

Tágasabb, 28 négyzetméteres, a Dunára, a Budavári Palotára és a Lánchídra tekintő szobáink kényelmes teret kínálnak a pihenéshez akár 3 fő számára is.