+36 1 327 6333

Szálljon meg nálunk

Foglalas

Elegancia és káprázatos kilátás

Foglaljon szobát Budapest egyik leggyönyörűbb lokációján!
402 szobánkat a klasszikus vendégszobáktól az elnöki lakosztályig az InterContinental 70 éves hagyományainak megfelelően az ízlés és a visszafogottság jegyében rendeztük be. A széles sávú interneteléréssel, Wi-Fi kapcsolattal, okostelevízióval és klímával felszerelt szobáinkban vendégeink kívánságairól készséges személyzetünk gondoskodik.

CLASSIC SZOBÁK

23 négyzetméteres, belvárosi utcára néző szobáink. Munkájához széles sávú internet, pihenéséhez wellnessrészleg és medence áll rendelkezésére.

CLASSIC WITH RIVER VIEW SZOBÁK

23 négyzetméteres, Dunára néző szobáinkból gyönyörű kilátás nyílik a folyó mellett elhelyezkedő UNESCO világörökségekre.

PREMIUM WITH RIVER VIEW SZOBÁK

Tágasabb, 27 négyzetméteres, a Dunára, a Budavári Palotára és a Lánchídra tekintő szobáink kényelmes teret kínálnak a pihenéshez akár 3 fő számára is.

LAKOSZTÁLYOK

Lakosztályainkat azon vendégeknek ajánljuk, akik mindenből a legjobbat keresik. Az eltérő méretű és felszereltségű típusok közül igénye szerint válogathat.

Club InterContinental

Az első emeletén található Club InterContinental Lounge-ból olyan gyönyörű kilátás nyílik a Lánchídra, mintha egy megelevenedett képeslapot látna maga előtt – a panoráma, az exkluzív légkör, a személyre szabott kiszolgálás együttesen teszik a Lounge-ot az épület legalkalmasabb részére megbeszélésekhez és lazításhoz egyaránt. A szolgáltatások része a VIP check-in és check-out, a privát tárgyaló használata, étel- és italválaszték a nap minden szakában, happy hour, és számtalan apró figyelmesség, melyek maradandóvá teszik az élményt.
Ingatlan-nyilvántartási szám: SZ19000460