+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promócióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat.

ÜNNEPI AJÁNLATOK 2019

Hangolódjon az ünnepi időszakra stílusosan! Élje át szállodánkban a Diótörő meséjét, melynek varázslatos világát ajánlatainkban is életre keltjük: adventi Balerina Brunch-ok, meghitt vacsora szenteste, élőzenés karácsonyi brunch-ok…az InterContinental Budapestben gondoskodunk róla, hogy a készülődés öröme igazán felejthetetlenre sikerüljön!

SZILVESZTER 2019

Az InterContinental Budapest idén is megannyi mesés különlegességgel készül az év utolsó napjára. Ha a tökéletes helyszínt keresi a Szilveszteri ünnepléshez, ne hagyja ki exkluzív ajánlatainkat, ahol hajnalig tartó ünnepléssel és a legfinomabb pezsgő-, és habzó bor különlegességekkel várjuk szállodánk csillogó köntösbe öltöztetett elegáns környezetében!

MEET ON US

Foglalja le nálunk következő rendezvényét most és élvezze az ajándék TRIPLA rewards pontokat! Az ajánlat a 2020. április 30-ig vehető igénybe, és a 2020. december 31-ig felhasznált foglalásokra érvényes.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.