+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promócióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat. Szállodánkban SZÉP  kártyát is elfogadunk (K&H és OTP).

Korlátozott számú ajándékutalványok

Válasszon korlátozott számú ajándékutalványaink közül és használja ki nagyszerű ajánlatunk előnyeit. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, mivel csupán 100 darab utalvány kerül kiállításra.

  • 79 EUR per szoba per éj  2 fő részére  Classic Standard szobában, utcára néző kilátással
  • 99 EUR per szoba per éj  2 fő részére Classic Standard szobában, utcára néző kilátással, reggelivel VAGY  módosítsa szállását  Superior szobára, Dunára néző kilátással (a magasabb szobakategória nem tartalmazza a reggelit)

További részletekért és az utalvány megvásárlásához kérjük, forduljon szobafoglalási részlegünkhöz: budapest.res@ihg.com vagy +36 1 327 6355

Általános feltételek: Foglalás a telítettségünk függvényében lehetséges. Az utalvány 2021-ben váltható be. Kizárt időszakok:  F1, UEFA  és Szilveszter éjjele.

utazási információk: Koronavírus

Megértjük, hogy a jelenlegi helyzet befolyásolhatja vendégeink foglalásait, ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megfelelően informáljuk Önöket és segítségükre legyünk a szállásfoglalásaik alakítása során ezen bizonytalan időszakban. Tudjuk, hogy a rugalmasságunkra számítanak jelenleg vendégeink, ezért a 2020. március 9. és 2020. június 30. közötti időszakban eltekintünk a lemondási díjaktól a már meglévő és új egyéni foglalások esetén. Amennyiben törölni szeretné foglalását, kérjük a foglalási értesítőjében írtak szerint járjon el, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a budapest.res@ihg.com email címen.

there is more to see

Lepje meg magát idén ősszel az utazás ajándékával és foglaljon akár 30%-kal kedvezőbb áron. Az ajánlat a 2020. október 14-ig rögzített és a 2021. április 30-ig teljesülő foglalásokra érvényes.

téli kedvezmény

Fedezze fel  Budapest csodáit ezen a télen, korlátozott idejű ajánlatunkkal, amely 30% kedvezményt biztosít Önnek. Az ajánlat  2020. december 4. és 2021. április 30. közötti foglalásokra érvényes, melyek 2020. november 19. és 2021. január 10. között kerülnek rögzítésre.

 

Get a NIGHT ON US

Amikor már ismét készen áll az utazásra, fedezzen fel újra varázslatos élményeket! Örömmel hívjuk fel figyelmét a következő ajánlatunkra:

  •  Foglaljon legalább három éjszakát, és egyet mi állunk.  Az ajánlat a 2021. május 31-ig tartó, 2021. április 30-ig intézett foglalásokra érvényes.

Szánjon rá több időt, hogy felfedezze Budapest szépségeit!

Stay, Dine & explore

Töltsön el egy éjszakát stílusosan a főváros szívében! Csomagajánlatunk biztosítja az igazi vacsoraélményt két fő részére a Corso Bár & Terasz-on (egyszeri alkalommal), továbbá tartalmaz szintén két fő részére szóló 24 órás Hop On Hop Off jegyet, mellyel új szemszögből fedezhetik fel Budapestet.

augusztus 20. – töltse a hosszú hétvégét stílusosan!

Töltse stílusosan a közelgő hosszú hétvégét velünk! Csomagajánlatunk két fő részére tartalmazza a reggelit, 1 üveg pezsgő bekészítését és garantált parkolóhelyet biztosít két nap tartózkodás esetén.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.