+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promócióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat. Szállodánkban SZÉP  kártyát is elfogadunk (K&H és OTP).

ÜNNEPI AJÁNLATOK 2020

Az idei ünnepi szezon ugyan kicsit más lesz, de nem kell lemaradnia a finom ünnepi ételekről, melyet elviteles opcióinknak köszönhetően gondtalanul élvezhet. Az ünnepi menük széles választékát kínáljuk az év végéig, így Ön nyugodtan pihenhet és élvezheti a szeretteivel töltött értékes időt. 

SZILVESZTER 2019

Az InterContinental Budapest idén is megannyi mesés különlegességgel készül az év utolsó napjára. Ha a tökéletes helyszínt keresi a Szilveszteri ünnepléshez, ne hagyja ki exkluzív ajánlatainkat, ahol hajnalig tartó ünnepléssel és a legfinomabb pezsgő-, és habzó bor különlegességekkel várjuk szállodánk csillogó köntösbe öltöztetett elegáns környezetében!

utazási információk: Koronavírus

Megértjük, hogy a jelenlegi helyzet befolyásolhatja vendégeink foglalásait, ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megfelelően informáljuk Önöket és segítségükre legyünk a szállásfoglalásaik alakítása során ezen bizonytalan időszakban. Tudjuk, hogy a rugalmasságunkra számítanak jelenleg vendégeink, ezért a 2020. március 9. és 2020. június 30. közötti időszakban eltekintünk a lemondási díjaktól a már meglévő és új egyéni foglalások esetén. Amennyiben törölni szeretné foglalását, kérjük a foglalási értesítőjében írtak szerint járjon el, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a budapest.res@ihg.com email címen.

 SZuperkupa ajánlat

Foglalja le szállását az UEFA Szuperkupa idejére már most! Nemcsak a város legszebb kilátását biztosítjuk, de csomagajánlatunk  révén a lehető legbiztonságosabban utazhat, hiszen az ár magába foglalja a parkolást.  A meccs másnapján pedig élvezheti reggeli kínálatunkat.

there is more to see

Lepje meg magát idén ősszel az utazás ajándékával és foglaljon akár 30%-kal kedvezőbb áron. Az ajánlat a 2020. október 14-ig rögzített és a 2021. április 30-ig teljesülő foglalásokra érvényes.

téli kedvezmény

Fedezze fel  Budapest csodáit ezen a télen, korlátozott idejű ajánlatunkkal, amely 30% kedvezményt biztosít Önnek. Az ajánlat  2020. december 4. és 2021. április 30. közötti foglalásokra érvényes, melyek 2020. november 19. és 2021. január 10. között kerülnek rögzítésre.

 

Get a NIGHT ON US

Amikor már ismét készen áll az utazásra, fedezzen fel újra varázslatos élményeket! Örömmel hívjuk fel figyelmét a következő ajánlatunkra:

  •  Foglaljon legalább három éjszakát, és egyet mi állunk.  Az ajánlat a 2021. március 31-ig tartó, 2020. december 30-ig intézett foglalásokra érvényes.

Szánjon rá több időt, hogy felfedezze Budapest szépségeit!

dinner, bed & breakfast

Foglalja le szállását azzal a megnyugtató tudattal, hogy nemcsak a reggeliről, de a vacsoráról is gondoskodunk 2 fő részére!

Stay, Dine & explore

Töltsön el egy éjszakát stílusosan a főváros szívében! Csomagajánlatunk biztosítja az igazi vacsoraélményt két fő részére a Corso Bár & Terasz-on (egyszeri alkalommal), továbbá tartalmaz szintén két fő részére szóló 24 órás Hop On Hop Off jegyet, mellyel új szemszögből fedezhetik fel Budapestet.

SPECIAL RIVER CRUISE OFFER

Folyami körutazását tervezi Budapesti indulással?  Különleges ajánlataink révén most extra időt nyerhet a magyar főváros felfedezésére!

  •  Foglaljon háromnál több éjszakát, és egyet mi állunk.  Az ajánlat a 2021. március 31-ig tartó, 2020. szeptember 10-ig intézett foglalásokra érvényes.

Fedezze fel Magyarország fővárosát az InterContinental Budapest-tel!

augusztus 20. – töltse a hosszú hétvégét stílusosan!

Töltse stílusosan a közelgő hosszú hétvégét velünk! Csomagajánlatunk két fő részére tartalmazza a reggelit, 1 üveg pezsgő bekészítését és garantált parkolóhelyet biztosít két nap tartózkodás esetén.

Book now, pay later

A foglaljon most, fizessen később promóciónk keretén belül vendégeinknek a rugalmas fizetési opción túl 5%-os kedvezményt is biztosítunk a Best Flexible Rate árunkból. 

Staycation promóció

Fedezze fel Budapest szépségeit! A Staycation promóciónk tartalmazza a reggelit, a parkolást,két pohár pezsgőt és garantáltan magasabb szobakategóriát dunai panorámával (kivéve lakosztályok).

 

takarítson meg akár 15%*-ot MasterCard-dal

Mastercard® kártyájával 15% kedvezménnyel foglalhat szállást. Ráadásul a IHG® Clean Promise programjának és a tisztaság iránti elköteleződésünknek köszönhetően, mi már készen állunk arra, hogy ismét utazni vágyó vendégeinket szállodánkban üdvözölhessük. Az ajánlat a 2021. június 30-ig tartó,  és 2020. december 31. között, Mastercard® kártyával intézett foglalásokra érvényes.

*Érvényes feltételek esetén

day use promóció

Egy csendes helyet keres, ahol dolgozhat, ebben a kihívásokkal teli időszakban? Használja ki a lehetőséget és foglalja le Day Use szobáját 1 fő részére vagy tárgyalótermét  akár 8 fő részére és élvezze ki az 5*-os ellátást, ami biztosítja a produktívabb és hatékonyabb munkát.

További információkért forduljon kollégáinkhoz a  +36 1 327 6366-os telefonszámon vagy kérjen ajánlatot az icbudapest.sales@ihg.com  e-mail címen.

Meet with confidence

Az élet most nagyobb rugalmasságot és alkalmazkodást igényel, mint valaha. Az új “Meet with Confidence” ajánlatunk lehetőséget kínál arra, hogy a legnagyobb biztonsággal foglaljon szállást és helyszínt leendő csoportjai, rendezvényei számára lemondási vagy lemorzsolódási díj nélkül, így a jelenlegi helyzetben a lehető legrugalmasabb feltételeket biztosítjuk.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.