+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promócióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat.

ÜNNEPI AJÁNLATOK 2019

Hangolódjon az ünnepi időszakra stílusosan! Élje át szállodánkban a Diótörő meséjét, melynek varázslatos világát ajánlatainkban is életre keltjük: adventi Balerina Brunch-ok, meghitt vacsora szenteste, élőzenés karácsonyi brunch-ok…az InterContinental Budapestben gondoskodunk róla, hogy a készülődés öröme igazán felejthetetlenre sikerüljön!

SZILVESZTER 2019

Az InterContinental Budapest idén is megannyi mesés különlegességgel készül az év utolsó napjára. Ha a tökéletes helyszínt keresi a Szilveszteri ünnepléshez, ne hagyja ki exkluzív ajánlatainkat, ahol hajnalig tartó ünnepléssel és a legfinomabb pezsgő-, és habzó bor különlegességekkel várjuk szállodánk csillogó köntösbe öltöztetett elegáns környezetében!

Book now, Pay Later

A foglaljon most, fizessen később promóciónk keretén belül vendégeinknek a rugalmas fizetési opción túl akár 12%-os kedvezményt is biztosítunk a Best Flexible Rate árunkból. Az ajánlat a 2020. december 30-ig tartó, 2020. március 26. és 2020. szeptember 3. között intézett foglalásokra érvényes.

utazási információk: Koronavírus

Megértjük, hogy a jelenlegi helyzet befolyásolhatja vendégeink foglalásait, ezért minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megfelelően informáljuk Önöket és segítségükre legyünk a szállásfoglalásaik alakítása során ezen bizonytalan időszakban. Tudjuk, hogy a rugalmasságunkra számítanak jelenleg vendégeink, ezért a 2020. március 9. és 2020. június 30. közötti időszakban eltekintünk a lemondási díjaktól a már meglévő és új egyéni foglalások esetén. Amennyiben törölni szeretné foglalását, kérjük a foglalási értesítőjében írtak szerint járjon el, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a budapest.res@ihg.com email címen.

THERE IS MORE TO SEE

Amikor már ismét készen áll az utazásra, fedezzen fel újra varázslatos élményeket! Foglaljon háromnál több éjszakát, és egyet mi állunk.

augusztus 20. – ünnepeljen stílusosan!

Ünnepelje az államalapítás napját stílusosan velünk! Csomagajánlatunk két fő részére tartalmazza a reggelit, 1 üveg pezsgő bekészítését és garantált parkolóhelyet biztosít két nap tartózkodás esetén. 

Book now, pay later

A foglaljon most, fizessen később promóciónk keretén belül vendégeinknek a rugalmas fizetési opción túl akár 18%-os kedvezményt is biztosítunk a Best Flexible Rate árunkból. Az ajánlat a 2020. december 30-ig tartó, 2020. március 26. és 2020. szeptember 3. között intézett foglalásokra érvényes.

Staycation promóció

Idén nyáron fedezze fel Budapest szépségeit! A Staycation promóciónk tartalmazza a reggelit, a parkolást,két pohár pezsgőt és garantáltan magasabb szobakategóriát dunai panorámával (kivéve lakosztályok).

 

Meet with confidence

Az élet most nagyobb rugalmasságot és alkalmazkodást igényel, mint valaha. Az új “Meet with Confidence” ajánlatunk lehetőséget kínál arra, hogy a legnagyobb biztonsággal foglaljon szállást és helyszínt leendő csoportjai, rendezvényei számára lemondási vagy lemorzsolódási díj nélkül, így a jelenlegi helyzetben a lehető legrugalmasabb feltételeket biztosítjuk.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.