+36 1 327 6333

ÜNNEPELJEN VELÜNK!

Köszöntse stílusosan az Újévet!
Az InterContinental Budapest idén is megannyi mesés különlegességgel készül az év utolsó napjára. Ha a tökéletes helyszínt keresi a Szilveszteri ünnepléshez, ne hagyja ki exkluzív ajánlatainkat, ahol hajnalig tartó ünnepléssel és a legfinomabb pezsgő-, és habzó bor különlegességekkel várjuk szállodánk csillogó köntösbe öltöztetett elegáns környezetében!

BORSZILVESZTER

Részletek

PANORÁMÁS BÜFÉVACSORA

Részletek

PEZSGŐ PILLANATOK

Részletek

PANORÁMÁS SZILVESZTERI BÜFÉVACSORA

Helyszín:

Corso Étterem

}

18.00-23.00

Adja át magát a kulináris élvezeteknek egy exkluzív vacsora keretében, a fényekben úszó Budavári panorámára kitekintve! Chefjeink pazar hazai és nemzetközi ízkavalkáddal várják, ha pedig szívesen halmozná az élvezeteket, akkor itt az alkalom, hogy elmerüljön a gyöngyöző ínyencségekben és megkóstolja exkluzív habzóbor és pezsgő szelekciónkat. Kapcsolódjon ki elegáns környezetben, és hagyja, hogy az élő zene és a mesés kilátás magával ragadja!

ÁR: 35 000 Ft/fő*

*Az árak HUF-ban értendőek, melyhez 12% szervizdíjat számolunk fel.

Részvételi szándékát kérjük az alábbi email címen, vagy telefonszámon jelezze kollégáink felé: corso.restaurant@ihg.com vagy

06 1 327 6392.

ROEDERER PEZSGŐ PILLANATOK

Helyszín:

Corso Bár

}

19.00-02.00

Élje át a „pezsgő” pillanatokat és legyen részese egy különleges szilveszteri élménynek! Élvezze mindenből a legjobbat egy egész éjen át panorámás bárunk kényelmes kanapéin ülve – éjfélig korlátlanul élvezheti prémium Louis Roederer champagne különlegességünket, melyhez Chefjeink egy háromfogásos ünnepi ételsort álmodtak meg.

ÁR: 45 000 Ft/fő*

*Az árak HUF-ban értendőek, melyhez 12% szervizdíjat számolunk fel. Éjfél után a rendelt italokat külön számoljuk fel.

Részvételi szándékát kérjük az alábbi email címen, vagy telefonszámon jelezze kollégáink felé: corso.restaurant@ihg.com vagy 06 1 327 6392.

BORSZILVESZTER

– BETELT –

Házigazda: Winelovers
Helyszín: InterContinental Budapest Bálterme
}

19.00-03.00

Búcsúztassa a 2019-es évet egy nagyszabású, élőzenés party keretein belül! Azt este önfeledt hangulatáról a Winelovers gondoskodik, akik prémium italokkal, mennyei fogásokkal és élő zenével varázsolnak feledhetetlen pillanatokat szállodánk báltermébe. Ünnepeljen szállodánkban és táncolja át magát a 2020-as évbe!