+36 1 327 6333

Wellness

A feltöltődés szentélye

A szállodánk által kínált élmények mind az Ön kényelmét és pihenését hivatottak szolgálni – spa részlegünkön, edzőtermünkben és kozmetikusunk asztalán ez fokozottan érvényes. Akár pár perce van a feltöltődésre, akár egy egész délutánja, nálunk minden adott ahhoz, hogy kiszakadjon a zsúfolt hétköznapok sürgés-forgásából.

Fedezze fel a pihenés ezer arcát!

Elérhetőségek

+36 1 327 6427 |   icbudapest.spa@ihg.com

Spa: a tökéletes kikapcsolódás

Szállodánk minden vendége az itt-tartózkodása alatt jogosult a wellnessrészleg használatára.
Vendégünkként beltéri, fűtött medencénk, gőzkabinunk és szaunánk áll rendelkezésére, melyek teljes ellazulást és azonnali feltöltődést biztosítanak. Budapesten számos természetes gyógyvízforrás és fürdő található, melyek felfedezéséhez szállodánk spa részlegével szeretnénk meghozni az Ön kedvét is.

Ugorjon le wellnessrészlegünkbe relaxálni egy fél órára, és hagyja, hogy a zavaró gondolatok elillanjanak a forró gőzben!

}

06:00 - 22:00

spa kezelések és masszázsok

Exkluzív masszázsok, különleges technikát alkalmazó manikűr és pedikűr, valamint természetes szépségápolási termékeket használó kozmetikai kezeléseink széles spektruma várja a SPA InterContinentalban.

Az eredeti hazai hévízi iszap felhasználásával készült Kaviczky készítmények által a világhírű magyar gyógyforrások jótékony hatását élvezheti, a Skeyndor prémium termékei pedig a legmodernebb szépségápolási technológiát kínálják az Ön számára.

}

Spa kezelések: 11:00 – 19:00 Masszázs: 08:00 – 20:00

Edzőterem és személyi edzés

Fitness részlegünk a legmodernebb kardio- és erősítőgépekkel várja vendégeinket a nap 24 órájában.

Próbálja ki a személyi edzést is! Ha képzett szakember vezényletével és felügyeletével edz, akkor biztos lehet benne, hogy gyakorlatait a leghatékonyabban és a sérülések elkerülésével végzi, ráadásul az edző segít megtalálnia az edzettségi szintjének megfelelő kihívásokat is.

Szabad időpontokért kérjük érdeklődjön a Spa recepcióján!

}

Edzőterem szállóvendégeink számára: 0:00 – 24:00 Nem szállóvendégek számára: 06:00 – 22:00

Kiemelt ajánlataink

Egy hely, ahol megáll az idő és minden a nyugalomról szól
A SPA InterContinental kedvelt masszázstípusai és kezelései között igazi kincseket fedezhet fel: kényeztesse testét és lelkét kedvezményes kezeléseink egyikével, vagy adja át magát a teljes kikapcsolódásnak limitált ideig elérhető, exkluzív masszázsaink során.

RAGYOGÓ SZÉPSÉG RITUÁLÉ

Engedje, hogy elvarázsoljuk tiszta és természetes aromaterápiás illatokkal és kényeztessük nem mindennapi arckezelésünkkel a tökéletes relaxáció jegyében. A rituálét testkezeléssel kezdjük majd egy egyedülálló hámlasztással folytatjuk, melynek hatékonyságát olyan különleges hatóanyagok garantálják, mint a narancs, a sárgabarack,
a licsi és a szőlőmag. Szépítő kezelésünk eredménye csodás ragyogással ruházza fel bőrét.

90 perc

39 000 Ft

VITALIZÁLÓ FAHÉJAS MASSZÁZS

Kényeztesse magát krémes fahéjas masszázsunkkal és élvezze az antioxidánsok és a vitalizáló hatóanyagok bőrregeneráló hatását. Germaine de Capuccini masszázsunk megannyi jótékony hatásának hála egyszerre kényezteti testét és lelkét. A kezelés során egyedülálló masszázstechnikát és válogatott egzotikus összetevőket használunk, hogy a legkülönlegesebb spa élményt nyújtsunk. A teljes kikapcsolódás érdekében kóstolja meg téli álom teakeverékünket egy falat mézeskaláccsal.

60 perc

32 000 Ft

MENNYEI PÁROS MASSZÁZS

Lépjenek be az InterContinental Spa Budapest csodás világába és kapcsolódjanak ki párjával közösen! Élvezzék a személyre szabott holisztikus masszázs élményét, majd merüljenek el az édes narancstól illatozó fürdőben, miközben téli tea különlegességet kortyolva az újévre hangolódnak!

70 perc

53 000 Ft

Kaviczky SPA
Manikűr és Pedikűr

A Kaviczky natúrkozmetikumai a szépségápolás új dimenzióját tárják Ön elé a bőr természetes szépségének, fiatalságának, vitalitásának megőrzése érdekében. Ennek jegyében dolgoztuk ki teljeskörű manikűr-, valamint pedikűr kezeléseinket, melyeket a kiváló méregtelenítő valamint gyulladáscsökkentő hatású Hévízi iszappal kombináltunk a tökéletes eredmény érdekében. Bármely kezelésünket is választaná lezárásképp egy csésze tisztító zöld teával kínáljuk meg.

75 perc

Kaviczky SPA Manikűr:

28 000 Ft

Kaviczky SPA Pedikűr:

29 000 Ft