+36 1 327 6333

Club InterContinental

Foglalja le Budapest legexluzívabb rendezvényhelyszínét

Szállodaláncunk prémium kategóriás szolgáltatását, a Club InterContinentalt úgy állítottuk össze, hogy az ne csak egyszerűen hozzáadjon vendégeink élményeihez, hanem feledhetetlenné is tegye azokat. A Club InterContinental szolgáltatásait azon vendégeink számára ajánljuk, akik magas színvonalú alapszolgáltatásainkon felül maximálisan az egyéni igényeikhez igazított kiszolgálást szeretnének saját maguk és plusz egy fő számára, hiszen a szolgáltatás napidíja két fő számára biztosít hozzáférést a Club InterContinental Lounge-hoz.

A szolgáltatások bármely vendégünk számára díj fizetése ellenében elérhetőek, Executive és az elnöki lakosztályokban megszálló vendégeink pedig az ajánlat részeként élvezhetik a Club InterContinental előnyeit.

Az InterContinental Club Lounge nyitvatartása: 06:30 – 22:00

Szállodaláncunk prémium kategóriás szolgáltatását, a Club InterContinentalt úgy állítottuk össze, hogy az ne csak egyszerűen hozzáadjon vendégeink élményeihez, hanem feledhetetlenné is tegye azokat. 

Örömünkre szolgál, hogy mostantól a Club InterContinental Lounge-ot vendégeink exkluzív rendezvényhelyszínkét vehetik igénybe.

Gyönyörű kilátássával a Lánchídra és a Dunára, tökéletes helyszínt biztosít a sikeres rendezvények számára – az összejövetelektől kezdve, a kisebb találkozókig, vacsorapartikon és egyéb rendezvényeken keresztül, akár csapatépítő rendezvénykig. A lehetőségek listája végtelen. 

Amennyiben rendezvényének ezt az elképesztő helyszínt választaná, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot és mi biztosítani fogjuk Önt a személyreszabott ajánlatunkról. Természetesen, minden kérdésükre a  szükséges távolságtartásról, egyéb előírásokról, illetve további igényeikkel kapcsolatban állunk rendelkezésükre.

 

ELÉRHETŐSÉG

 +36 1 327 6366 |  icbudapest.sales@ihg.com

 


Már érkezése előtt intézkedünk

Két nappal érkezése előtt a Club InterContinental managerünk személyesne keresi fel telefonon, hogy előre egyeztessen Önnel érkezése várható időpontjáról és személyes igényeiről. Repülőtéri transzfert szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal, és ebben az esetben privát sofőrt küldünk Önért a legkényelmesebb érkezés érdekében! Az autóban azonnal csatlakozhat okoseszközével az internethez, ehhez biztosítunk Wi-Fi kapcsolatot, valamint vizet is készítünk be Önnek. A szállodához érve Clubunk managere személyesen köszönti és kíséri el a VIP check-in lounge-ba.

Reggelitől vacsoráig kulináris élményekkel várjuk

A szálloda első emeletén, az épület legjobb kilátásával rendelkező szárnyában található az exkluzív Club InterContinental Lounge. Ebbe az eszményi városi menedékbe a nap bármely szakában betérhet és választhat bőséges étel- és italkínálatunkból: a korai órákban gourmet reggelikínálatunkból válogathat, miközben átfutja a világ fő napilapjainak legfrissebb példányait. A délutáni napsütésben a Lounge nyugalmában és csodás panorámája mellett élvezhet egy csésze ízletes teát gondosan válogatott szelekciónkból vendégével – ha pedig egy finom itallal illetve vacsorával zárná a napot, legyen a vendégünk este 5 és 8 között a happy hour ideje alatt!

Reggeli: 6:30–10:30 | Afternoon Tea: 14:00–17:00 | Esti fogadás: 17:00–20:00

Dedikált csapat az Ön kényelme érdekében

A Club InterContinental legfőbb célja az Ön kényelme, ennek érdekében a Club InterContinental Lounge személyzete kiemelt figyelemben részesíti a vendégeket. Kérdezhet a város látványosságairól, kérhet ajánlásokat helyi éttermekkel, nevezetességekkel kapcsolatban, intézheti üzleti ügyeit a business-sarokban, de kollégáink örömmel állnak rendelkezésére akkor is, ha a legjobb üzleteket, bárokat, programokat keresi a városban – forduljon kollegáinkhoz bizalommal!

Tökéletes helyszín üzleti megbeszélésekhez

A Club InterContinental Lounge részét képezi egy privát tárgyaló, amely korszerű technológiai felszereltségének köszönhetően minden lehetőséget megad Önnek, hogy elképzeléseit, terveit, véleményét a lehető legjobb minőségben és olyan egyszerűséggel adhassa át tárgyalópartnereinek, amely szinte önmagában garantálja a megbeszélés sikerét. Ami a siker többi alkotóelemét illeti: a Club InterContinental Lounge tárgyalójának csodálatos kilátása, a figyelmes kiszolgálás és a helyszín reprezentatív jellege lehengerlő hatással lesz tárgyalópartnereire is, amely reméljük, az Ön sikeréhez is hozzájárul majd.

A tárgyalót kizárólag a Club InterContinental vendégei foglalhatják le szabad kapacitás függvényében.