+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promocióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat.

ÉVINDÍTÓ ÉRTEKEZLET STÍLUSOSAN

Keresi a tökéletes helyszínt a 2019-es évindító megbeszéléséhez? Egy tágas, természetes fényű bálterem lenne az ideális Budapesten, ahol akár 800 fő is kényelmesen elfér, vagy egy kisebb tárgyalóra lenne szüksége, ahonnan gyönyörû a kilátás? Van egy igazán kedvező ajánlatunk az Ön számára! Foglaljon 2018. December 27-ig és élvezze a kedvezményeket!

ünnepi ajánlatok

Hangolódjon az ünnepekre az InterContinental Budapestben! Élvezze adventi brunch-aink meglepetésekkel övezett mesevilágát, pihenjen meg bárunkban vagy Téli Teraszunkon egy különleges koktélt kortyolgatva vagy élje át a karácsony varázsát a Corso fogásait kóstolva, szenteste! Esetleg emlékezetes Szilveszteri eseményre vágyik? Kattintson!

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

IHG® Business Rewards

Foglalja le időben szállását vagy rendezvényét és mi azt bőségesen meghonoráljuk! Az  IHG® Business Rewards megjutalmaz minden foglalást 2018 szeptember 1 és november 30-a között. Legyen szó rendezvényekről vagy üdülésről, ha ezek 2018 szeptember 1 és 2019 február 29-e között kerülnek megrendezésre.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.