+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promócióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat.

Stay in the moment 

Élje át Budapest csodáit ősztől egészen tavaszig, kedvezményesen! Ha szeptember 27-ig lefoglal, 20% kedvezményt biztosítunk szállása árából. Az ajánlat a 2020. március 31-ig felhasznált foglalásokra érvényes. Ráadásul  IHG® Rewards Club tagjainak további 5% kedvezményt biztosítunk. 

Global champagne day

Október 18-án magára a pezsgőre koccintunk az InterContinental® Budapestben! Szállodánk összefogja és mesterkurzusokba szedve elhozza Budapestre a világ legelőkelőbb pezsgőházait, hogy Ön egymás után ízlelhesse és élvezhesse azok díjnyertes tételeit.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.