+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promocióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat.

GLOBAL CHAMPAGNE DAY (Október 19.)

Koccintson velünk egy exkluzív est keretében a Champagne világnapjára, október 19-én az InterContinental® Budapestben! Szállodánk egyedülálló módon összefogja, és elhozza Budapestre a legnagyobb Champagne házak remekeit – így Ön egy helyen, egymás után ízlelheti és élvezheti a világhírű francia tartomány díjnyertes tételeit.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

IHG® Business Rewards

Foglalja le időben szállását vagy rendezvényét és mi azt bőségesen meghonoráljuk! Az  IHG® Business Rewards megjutalmaz minden foglalást 2018 szeptember 1 és november 30-a között. Legyen szó rendezvényekről vagy üdülésről, ha ezek 2018 szeptember 1 és 2019 február 29-e között kerülnek megrendezésre.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.