+36 1 327 6333

KÜlönleges Ajánlataink

Itt találhatja a különleges ajánlatainkat! Válogasson kedvére az új promócióinkból vagy találja meg az Önnek legjobban tetsző témákat.

DIPLOMATA VÁSÁR 2019

2019. november 24-én kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a már hagyományos Diplomata Vásár szállodánkban, melyen számos ország magyarországi nagykövetsége képviselteti magát egy jó cél érdekében. Az esemény 9.00 és 15.00 óra között kerül megrendezésre. A belépő díja: 500 Ft

MÁRTON NAPI LIBALAKOMÁK

Szent Márton napjának tiszteletére Corso Éttermünk Chefjei a legfinomabb szárnyas gourmet fogásokat szedték egy csokorba: a liba mellett ezúttal a kacsából készített étkek is fontos szerepet kapnak az ízek repertoárján. Próbálja ki most a fenséges ételeket, hiszen a mondás is úgy tartja: „Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik!” Különleges Márton napi fogásaink november 11-től egészen a hónap végéig elérhetőek éttermünkben.

HÁLAADÁS NAPI VACSORA

Miért is ne ünnepelhetné a Hálaadást a klasszikus hagyományokhoz illően? Ha Budapesten éri az ünnep, vegyen részt a Corso Étterem tematikus vacsoráján, ahol a megszokott Hálaadásnapi finomságokat olyan fogásokkal egészítjük ki, melyek talán a következő ünnep nélkülözhetetlen kedvenceivé avanzsálnak majd!

ÜNNEPI AJÁNLATOK 2019

Hangolódjon az ünnepi időszakra stílusosan! Élje át szállodánkban a Diótörő meséjét, melynek varázslatos világát ajánlatainkban is életre keltjük: adventi Balerina Brunch-ok, meghitt vacsora szenteste, élőzenés karácsonyi brunch-ok…az InterContinental Budapestben gondoskodunk róla, hogy a készülődés öröme igazán felejthetetlenre sikerüljön!

SZILVESZTER 2019

Az InterContinental Budapest idén is megannyi mesés különlegességgel készül az év utolsó napjára. Ha a tökéletes helyszínt keresi a Szilveszteri ünnepléshez, ne hagyja ki exkluzív ajánlatainkat, ahol hajnalig tartó ünnepléssel és a legfinomabb pezsgő-, és habzó bor különlegességekkel várjuk szállodánk csillogó köntösbe öltöztetett elegáns környezetében!

MEET ON US

Foglalja le nálunk következő rendezvényét most és élvezze az ajándék tárgyalóhasználatot és a TRIPLA rewards pontokat! Az ajánlat a 2020. február 1-ig vehető igénybe, és a 2020. december 31-ig felhasznált foglalásokra érvényes.

Weekend escapes

Fedezze fel velünk Magyaroszágot! Látogassa meg Európa egyik legszebb desztinációját az  InterContinental® Hotels & Resorts-szal. Szerezze meg a legjobb hétvégi ajánlatunkat! Nincs más dolga, mint 5 nappal előre foglalni, úgy hogy megejtsen egy péntek, vagy szombat estét reggelivel.

your rate

Csatlakozzon hozzánk! A különleges pillanatok csak Önre várnak! Tudta, hogy a világ legjobb élményei a Your Rate-tel kezdődnek? Ez a mi exkluzív IHG® Rewards Club árajánlatunk, ami csak akkor érhető el ha közvetlenül nálunk foglal.
Esetleg még nem tagja az IHG® Rewards Club-nak? Lépjen be hozzánk! Nem véletlen,  hogy több mint 100 millióan részesei ennek a remek lehetőségnek.