+36 1 327 6333

Média

Legfrissebb híreink
A szállodánkat érintő változásokról, eseményekről itt olvashat összefoglalókat. Híreink közt beszámolunk például nemzetközi versenyeken elért helyezéseinkről, valamint számos izgalmas témáról tájékoztatjuk.

World Travel Award

Harmadszorra is az Intercontinental Budapest hotelt választották Magyarország vezető üzleti szállodájának a World Travel Awards-on. Claus Geisselmann, a szálloda igazgatója így nyilatkozott: „Csodálatos elismerés és egyben remek visszajelzés kollégáink vendégekhez való hozzáállásáról és odaadó munkájáról…

Társadalmi felelősségvállalás

Az InterContinental® Budapest hosszú évek óta büszke és elkötelezett támogatója helyi intézményeknek és szervezeteknek. Szállodánk vezetősége és kollégái egy emberként hiszik, hogy a legapróbb figyelmességek is képesek óriási változást előidézni környezetünkben, legyen szó jótékonysági gyűjtésről, vagy akár egy iskolaudvar megszépítéséről.

Diplomata vásár

2017. november 26-án hetedik alkalommal kerül megrendezésre a már hagyományos Diplomata Vásár az InterContinental® Budapestben, melyen 45 ország nagykövetsége képviselteti magát egy jó cél érdekében.

Az eseményen több mint 20 ország nemzeti ételeit és italait kóstolhatják meg az érdeklődők, valamint a világ minden tájáról érkező apró különlegességeket és ajándéktárgyakat vásárolhatnak a látogatók.