+36 1 327 6333

Média

Legfrissebb híreink
A szállodánkat érintő változásokról, eseményekről itt olvashat összefoglalókat. Híreink közt beszámolunk például nemzetközi versenyeken elért helyezéseinkről, valamint számos izgalmas témáról tájékoztatjuk.

real companhia velha mester kurzus

November 6-án a portugál Real Companhia Velha borászat tartott egy nem mindennapi mester kurzust szállodánk falai között, mely során a megannyi exkluzív portói mellett egy, Kanada megszületésével és az Osztrák-Magyar Monarchia megalapításával azonos évben életre hívott ritka tételt is megízlelhettek résztvevőink.

diplomata vásár 2018

2018. december 2-án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a már hagyományos Diplomata Vásár szállodánkban, melyen több, mint 45 ország nagykövetsége képviselteti magát egy jó cél érdekében.
Az esemény 10.00 és 16.00 óra között kerül megrendezésre.
A belépő díja: 500 Ft

közép-európa legjobb 10 szállodája között

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Condé Nast Traveler 2018-as Reader’s Choice Awards-án a top 10 közép-európai szálloda között a 8. helyezést érhettünk el. Nagyon szépen köszönjük szavazataikat – továbbra is a vendégeink szolgálatában állunk, hogy maradandó élményekkel gazdagodhassanak nálunk.

AZ ÉV IFJÚ SZÁLLODÁSA

Az ‘Év ifjú szállodása’ díj nyertese a nívós elismerés mellett lehetőséget kap arra, hogy beleláthasson egy nemzetközi szállodalánc működésébe – így kapcsolódik a kezdeményezéshez az InterContinental Budapest, amely már 3 éve várja tart karokkal az év ifjú szállodásait egy egy hetes szakmai eszmecserére.

World Travel Award

Harmadszorra is az Intercontinental Budapest hotelt választották Magyarország vezető üzleti szállodájának a World Travel Awards-on. Claus Geisselmann, a szálloda igazgatója így nyilatkozott: „Csodálatos elismerés és egyben remek visszajelzés kollégáink vendégekhez való hozzáállásáról és odaadó munkájáról…

Társadalmi felelősségvállalás

Az InterContinental® Budapest hosszú évek óta büszke és elkötelezett támogatója helyi intézményeknek és szervezeteknek. Szállodánk vezetősége és kollégái egy emberként hiszik, hogy a legapróbb figyelmességek is képesek óriási változást előidézni környezetünkben, legyen szó jótékonysági gyűjtésről, vagy akár egy iskolaudvar megszépítéséről.